Termeni si conditii

Datele noastre:

MEDALIM SPECIAL SRL

Reg. Com.: J40/16332/2003

C.U.I. RO15956729

Sediul: Str. Badea Cartan, sector 2, Bucuresti

IBAN: RO28BTRLRONCRT0338663401

Banca:  Banca Transilvania
+40 (0) 314 25 56 63

Info@medalim.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea conditiilor de mai jos:

 • Medalim isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune se afla pe pagina numita Termeni si conditii;
 • Medalim garanteaza utilizatorului acces limitat (efectarea de comenzi online, informare). Medalim nu-i confera utilizatorului dreptul de a modifica partial sau total site-ul, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Medalim.
 • Preluarea continutului site-ului www.medalim.ro se poate face numai avand acordul scris al reprezentantilor acestuia.

1.    Dreptul de autor al informaţiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Medalim - imagini, texte, elemente de grafica, email-uri, inscrisuri si alte date, este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor nr. 8 1996 si legile privind proprietatea intelectuala si industriala, iar folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara acordul scris al Medalim, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

2.    Produsele si serviciile oferite

Produsele oferite spre comercializare sunt concepute, fabricate si ambalate de catre Medalim Special SRL.

Preturile prezentate nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare se vor stabili in functie de tipul de livrare ales de client.

Producatorul Medalim Special garanteaza ca produsele oferite spre comercializare sunt obtinute din materii prime nativ fara gluten, nu exista nici o sursa de contaminare accidentala cu gluten  si respecta conditiile de calitate impuse  prin  specificatia tehnica de firma.

Imaginile de produse publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, dar produsele livrate pot diferi numai in ce priveste forma, culoare, aspect.

Medalim Special SRL nu pune in vanzare produse cu termenul de valabilitate expirat sau cu ambalaje de desfacere desigilate.

Masa ambalajelor de desfacere poate suferi o toleranta de ± 5% pentru produsele finite si ± 3% semipreparate.

3.    Plata produselor comandate

Plata produselor se poate face in magazin, in numerar sau cu cardul. Plata produselor comandate se face prin sistem ramburs si/sau prin transfer bancar.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ cu ce s-a comandat si aceasta este facuta prin semnarea documentelor fiscale ce insotesc coletul.

4.  Achizitionarea si  livrarea produselor

Livrarea produselor Medalim srl se face prin:

 • achizitie directa de la punctul nostru de lucru din str. Badea Cartan Nr.59 sect. 2 Bucuresti
 • prin Curier - Bookurier – transport gratuit
 • firme de curierat, cu ramburs – la cerere contra cost

Livrarea produselor se face in orice localitate din tara in regim gratuit.

Termenul de livrare variaza in functie de localitate.

Medalim nu recomanda livrarea produselor cu valabilitate maxima de 48h.

Medalim Special SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze comanda daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de Medalim: incendii, inundatii, viscol, epidemii, tulburari civile (greve, acte de terorism, s.a.).

Taxa de livrare va fi specificata la confirmarea comenzii.

Transportul produselor noastre este organizat in numele clientului final si acest serviciu de livrare este inafara responsabilitatii si raspunderii Medalim Special SRL.

In orice situatie responsabilitatea Medalim este limitata pana la valoarea maxima a coletului.

5.   Dreptul de returnare a produselor

Nu pot fi returnate urmatoarele tipuri de produse:

-          Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost sigilate de consumator

-          Produsele Medalim sunt produse proaspete cu termene de valabilitate scurte. Medalim nu practica politica de returnare. In cazul in care livrarea se intampla cu

dificultate Medalim isi ofera suportul in a lua legatura cu compania de transport dar nu isi asuma responsabilitatea pentru aceast proces.

Pentru aceste tipuri de produse nu exista un drept de retragere conforma art. 16 din OUG 34/2014

Dreptul de returnare a produslor este reglementat de:

 • Ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta art. 12 pct. A
 • Directiva 97/7/CE a Parlamentului European din 20 05 1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta

6.   Politica de confidentialitate a datelor

Datele cu caracter personal furnizate de clienti vor fi folosite exclusiv pentru scopul in care au fost declarate. Acestea nu se vor instraina sau folosi in alte scopuri.

Astfel, Medalim Special srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Medalim Special srl pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Medalim Special srl nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa info@medalim.ro sau prin posta la adresa str. Badea Cârţan Nr.59 sect. 2 Bucureşti.

Datele personale ale clientilor vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Medalim Special SRL sunt transmise pe cale electronica, Medalim Special SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Medalim Special SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Medalim Special SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere Medalim Special SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere Medalim Special SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 • dreptul de a cere Medalim Special SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa adresa info@medalim.ro sau prin posta, la adresa str. Badea Cartan nr. 59, Sector 2, Bucuresti. Medalim Special SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Medalim Special SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Medalim Special SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Medalim Special SRL, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Medalim Special SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Medalim Special SRL, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Medalim Special SRL si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

7.   Comentariile utilizatorilor de pe site-ul Medalim

Utilizatorii care au acces pe site-ul Medalim pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate dupa o selectare a acestora. Medalim isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu caracter obscen, amenintator, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, care contin virusi sau orice forma de spam.

8.   Calitatea serviciilor

Site-ul medalim.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Firma Medalim Special SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. De asemenea, firma Medalim Special SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul medalim.ro.

Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9.   Garantie si reclamatie

Orice reclamatie poate fi adresata in scris la comanda@medalim.ro

10.   Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Medalim Special SRL si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Medalim Special SRL, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Medalim Special SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de Medalim Special SRL de la acest client.