Pentru producerea in casa a painii.
Prepararea (indicatiile sunt mentionate pe ambalaj) este simpla si foloseste adaosurile traditionale (apa, drojdie de panificatie, grasimi alimentare). Painea obtinuta are calitati superioare produselor din aceasta categorie atat din punctul de vedere al volumului si structurii miezului cat si al asemanarii cu painea obisnuita.
Nu contine lactoza, proteine din lapte, agenti de legare.
Faptul ca nu contine nici un fel de aditivi (din categoria E-urilor) face ca modul de preparare sa fie diferit fata de alte sortimente.
Sano-Pan poate fi preparat si cu masina de preparat paine, pe programul de paine fara gluten.
Ingrediente principale:
• amidon de porumb
• faina de orez tip M
• proteine vegetale (soia)
• zahar
• fibre vegetale (psyllium)
• sare
Product Status | PRODUS FARA GLUTEN |
---|---|
Gramaj | 250g |
Termen de valabilitate | 6 luni |
GLUTEN | NU CONTINE GLUTEN |
LACTOZA | NU CONTINE LACTOZA |