Pentru producerea in casa a painii cu hrisca.
Painea astfel obtinuta este foarte apropiata de painea neagra traditionala din punct de vedere al culorii, gustului, porozitatii miezului si structurii cojii.
Prepararea este simpla, cu apa si drojdie de panificatie, dupa procedeul indicat pe ambalaj.
Nu contine lactoza, proteine din lapte, proteine din soia.
Hrisca are multiple avantaje printre care:
- contribuie la mentinerea glicemiei în limite normale, prevenind Diabetul de tip II;
- previne ingrasarea fiind saraca in calorii, dar bogata in fibre, minerale si vitamine;
- este un excelent tonic hepatic ajutand regenerarea ficatului;
- nu se cunoaste niciun caz de alergie la hrisca
Produsul finit are valoare biologica superioara datorita proprietatilor de exceptie ale fainii de hrisca:
- continut mare de vitamine si oligoelemente;
- fibre;
- substante protectoare pentru regenerarea ficatului, antitumorale si de mentinere a nivelului normal de glucoza din sange.
Ingrediente principale:
• amidon de porumb
• faina de hriscă
• zahar
• fibre vegetale (psyllium)
• sare
• faina de roscove
• xantan
Product Status | PRODUS FARA GLUTEN |
---|---|
Gramaj | 250g |
Termen de valabilitate | 3 luni |
GLUTEN | NU CONTINE GLUTEN |
LACTOZA | NU CONTINE LACTOZA |